Bolt Action: Spana in förstärkningarna

Bolt Action: Spana in förstärkningarna

Warlord har figurer som de sålt i begränsad upplaga eller endast gjort tillgängliga under en begränsad tid. De unika figurer vi kan erbjuda samlas under ”Begränsade upplagor” samt under respektive nation och spelsystem.

Den tyska Sd.Kfz 250 (Alte) har flera möjligheter till hur den kan byggas ihop, även besättningen har olika val för alternativa krigsskådeplatser. 

T-70 är liten men tuff. Den 26 mars 1944 gav vagnchefen Alexander Pegov order till sin vagnförare att lägga sig i bakhåll för en kolumn av 18 tyska stridsvagnar. Den ensamma T-70:n träffade och fick stopp på två Panthers. Tyskarnas fortsatta framryckning på vägen blockerades därmed och T-70 kunde dra sig tillbaka i säkerhet. Pegov dekorerades för detta med Hero of the Soviet Union. 

Även om Italienska armén är mer välrakade än de Paracadutisti som låtit skägget växa ut så är metallfigurerna karaktärsfulla med spännande poser och utrustning. Spana in förstärkningarna till Italienska armén nedan. 

Avslutningsvis vill jag tipsa om pansarbilen Indian Pattern som var exklusiv för Indiska armén och hade en intressant design.
Johan Dahlborg2022-07-22

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen